lördag, september 16, 2006

Min lördag

Det går sakta med återhämtningen. Idag är nog första dagen jag orkar sitta upp en längre stund. Igår var jag och röstade, törs inte räkna med att jag är hemma i morgon på "rätt" dag. Helt utslagen efteråt, trots att jag inte gjort något innan och inte efter heller.

Jag gick ner två kilo under dagarna på sjukhuset. Eftersom jag väger alldeles för lite normalt så är två kilo väldigt mycket för mig. Försöker få i mig lite att äta hela tiden, trots att magen fortfarande känns som ett stort blåmärke. Jag har gjort en tomatsås som jag tänker ha på en varm macka i kväll. Om jag delar upp den i två måltider hoppas jag att det går bra att äta, trots att det inte är flytande. Börjar faktiskt bli ganska tråkigt med all form av flytande föda, lite variation behövs.

Boken "Resan tillbaka till den vita massajen" har jag läst ut idag. Tog en filt och la mig ute på trädgårdssoffan i solskenet. Mannen och sonen har varit till stan och handlat lite idag. Jag bad att dom skulle köpa ett par mysbyxor till mig, eftersom jag inte orkar åka någonstans. Tyvärr hittade dom inga som var enligt mina önskemål. Jag får be dottern kolla någon dag nästa vecka, då kan hon prova om dom passar också. Praktiskt (men inte så hälsosamt kanske) att kunna ha samma storlek som den 15-åriga dottern!

Nu ska jag läsa lite av vad ni andra har gjort för trevligt under veckan. Det finns så många som skriver så bra, som ger energi att läsa. Många är så otroligt duktiga på att fotografera också.

Trevlig lördagkväll till er alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för din omtanke, det värmer!

 
- -