torsdag, september 07, 2006

Böcker


Det är någon som har tagit över stolen vid datorn... En liten kant längst fram får jag att sitta på!

Idag har jag beställt några böcker från Bokus.

De två första handlar om "mindfulness" - att leva i nuet/medveten närvaro. Länkarna går till Bokus sida om respektive bok. Är det någon som har läst dom? Skriv gärna och berätta vad du tycker om dom!

Den sista "Resan tillbaka till den vita massajen", är tredje boken om en schweizisk kvinna som lämnar sin man för att flytta till Kenya. Jag har läst de två tidigare böckerna. Helt enkelt fascinerande att se vad man kan göra av inre övertygelse och vilja. Återkommer med recension när jag läst boken.

I kväll väntar föräldramöte, så det är väl bäst att äta lite innan dess.

6 kommentarer:

Anonym sa...

visst är det värsa gosigt när det är så där!! :)
Jag var på fmöte igår, så nu har jag fått min beskärda del av folk den här veckan. :/
Kram

Anonym sa...

Jag har de två första böckerna. Mycket bra böcker! Det fick mitt liv på rätt sida. Gav mig verktyg att tänka positivt och vara här och nu.

K sa...

J: Föräldramötet gick bra. Klasslärarna fick info om "konstiga" mig. Alltid bra att dom vet, om något händer eller barnen reagerar på något speciellt i skolan.

Anne-Maj: Jag är väldigt nyfiken. De handlar ju lite om meditation, vilket jag har provat tidigare, gäller att få in det dagligen bara, på ett enkelt sätt - tror jag. De kommer nog i mitten av nästa vecka.

Kram K

Anonym sa...

Funderar på att skaffa mig dom där böckerna. Du har rätt. Jag tror absolut det måste vara bra för mig!
Vad skönt att fmötet gick bra. :)
Kram

Anonym sa...

Tack för boktipsen, K!
Jag har inte läst dessa två leva i nuet-böcker, men däremot en annan bok som jag har haft mycket nytta av. Den heter Varva ner, kom i takt med livet "Hur du skapar dig ett lugnare och enklare liv inifrån och ut." Författaren är Richard Carlson

K sa...

Annelie: Kan vara något att kolla upp sen, börjar med de jag beställt först.
/K

 
- -