lördag, september 30, 2006

Blandad kompott

Det blev inget bloggande igår. Hela torsdagen var jag mer eller mindre på resande fot och då blir det inte mycket gjort dan´ efter. Läste mest vad andra bloggare skrivit, åt lite god mat - lax i ugn, och tittade på TV. Som jag misstänkte hann jag inte läsa något innan jag somnade på torsdagkvällen.

Idag har det funnits lite mer kraft. Vi har försökt få tonåringarna att städa sina rum och plockat reda på alla sina andra saker som ligger överallt i huset. Resultatet blir kanske bra till i morgon kväll. Det är ju inte slut på helgen än säger dom. Att det finns andra aktiviteter inplanerade imorgon som tar flera timmar är nog glömt.

Nu blir jag portad från datorn av sonen. Han och en kompis ska spela. Det är ju en nackdel när det bara finns en dator till hela familjen. (Men det går ju inte att få allt).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Än så länge behöver jag inte slåss med några barn om datorn, bara maken! Men vi har faktiskt en till...Hur den nu fungerar vet jag inte!

Madde (maddepladder) sa...

Hej! Såg för ett tag sedan att du kommenterat hos mig, har bara inte tagit mig för att svara förrän nu! Jag är lite seg sådär ibland... Jag är iaf här inne hos dig och kikar ibland också! Härligt med dina foton! Ska nog försöka bli bättre på att lägga ut foton oftare på min blogg tror jag, du har inspirerat där!

Hoppas du mår bra!

Mvh Madde

K sa...

jenny: Det går oftast ganska bra. Vi har skaffat ett program från datorkoll.se - där bestämmer man hur lång tid användaren har per dag, när tiden är slut loggas man ut och kan inte logga in förrän nästa dag. (Om man inte har ett lösenord) Min och makens användare har ingen begränsning i tid, lite fusk tycker ju vissa i familjen!

maddepladder: Det är helt OK att vara seg, det är jag också. Kul att du gillar mina foton. Lägg gärna in foton du också, det brukar ge inspiration att se andras foton tycker jag.

Kram K

Anonym sa...

Ha! Det tycker jag var smart! Det är nog inte många med överdatoriserande tonåringar som tänker på det! =)

Anonym sa...

Prova tidsbudget.se, det är som datorkoll fast mycket mer flexibelt. Dessutom billigare!

 
- -