torsdag, september 28, 2006

Mer minne...


Idag har jag köpt mer minne till kameran. Tänk om det även gick att köpa mer minne till sig själv - vilken världsuppfinning! Med det gamla minnet kunde jag ta 39 foton med bästa kvalité och största storlek, nu kan jag ta 329! Dessutom går det att ta en liten filmsnutt och ha minne kvar till många bilder. Toppen! En sporre för att ta sig ut i naturen så fort jag har nog med kraft.

På samma resa hälsade jag på hemma hos brorsan och hans familj. Missan i trädet hör också till familjen. Hon är halvsyster till vår kattfröken, och fem veckor yngre. Mycket mer långhårig men lika full av liv.

Kvällsresan blev billig. Jag och dottern letade vinterjacka med byxor. Inget hittade hon som dög. Det kommer visst in mer under oktober, så det blir till att fortsätta kolla.

Bilen tog mig fram och tillbaka på båda resorna, men förutom startmotorn är det något mer fel. Den låter väldigt illa när man svänger och gasar... BILAR!!!

Tidig kväll blir det för mig. Länge sedan jag gjort så mycket på en dag. Lägger mig och läser om jag hinner innan jag somnar.

GOD NATT!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu måste jag klura lite. Halvsyster till eran, men fem veckor yngre?? Våra katter är ju oxå halvsystrar men med samma mamma. Det här måste vara samma pappa då, eller??

K sa...

Ja! Historien är så här: Två kattherrar bor i huset (med matte oc barn), när två kattdamer (mor och dotter) och en kattherre flyttar in (med husse och barn). En av de två kattherrarna fattar tycke för båda kattdamerna... Under några månader i våras bodde det tolv katter i huset! Kattherren är numer kastrerad!

Anonym sa...

Ha ha ha! Det var kul!!!Gud, vad häftigt! =)

 
- -