tisdag, augusti 22, 2006

Dumping av en ostmacka... igen

En ostmacka till frukost gick inte. Varför får jag dumping så fort jag äter en ostmacka och varför kan jag inte låta bli när jag vet hur det blir? Jag somnade ju inom en halvtimme och sov drygt en timme. Har inte tid med det idag. Får kundbesök om en stund så jag har varit ut i butiken och kollat att den är OK. Sorterat in det sista som levererats och satt priser på några andra saker. Bäst att inte äta innan de har varit här. Hur kan man må så bra när man inte äter? Det finns ingen vettig förklaring tycker jag. Någon som vet...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kundbesök? Vad har du för butik?
Jag önskar jag kunde svara dig, men det enda jag vet är att man mår super när man inte äter!! :/

K sa...

Eftersom jag är skapligt anonym här kan jag inte skriva vad butiken heter. Jag säljer i alla fall sådant vi alla behöver dagligen, fast min inriktning på dessa varor är ekologisk. (Se tidigare inlägg om mina ekologiska tankar). Den mesta försäljningen sker via internet, och jag jobbar inte många timmar i veckan. Det är egentligen bara för att jag ska ha någon kontakt med verkligheten utanför familjen. Vem vill anställa någon som måste äta jämt och som dessutom somnar däremellan?!

K sa...

Vet inte varför det står bara 1 kommentar hos mig när det finns 2. Med denna finns det 3. Hoppas det rättas till när jag skickat denna. Det kanske bara är på min skärm det ser ut så?

Anonym sa...

Nej, det är för att det inte uppdateras förrän man byter sida. Tryck på uppdateringsknappen får du se att det syns. :)

 
- -