tisdag, februari 05, 2008

Tro´t eller ej...

Idag har jag provat en sån där våg som berättar massor av saker om en själv, förutom vikten. Fett %, vatten %, muskler, benmineral, och kroppens "riktiga" ålder.

Det var just det där med ålder. Intervallet som vågen avläste var 12-50 år. Jag blev 12 år! (Lägre mätte den ju inte.) Hur många familjer finns det där mamma är yngst?!

Talade om för mina tonåringar att snart är mamma också tonåring... Så besvärlig tonåring jag kommer att bli, jag har ju lärt mig av dom...

Den visade också att mitt skelett var OK, trots att jag fått andra besked för några år sen. P.g.a. näringsbristen så finns det tendenser till benskörhet.

Kanske att den fungerar på en mer "normal" person än vad jag är? Är det någon annan som provat? Tror du att det stämmer det som vågen avläser? Jag känner mig skeptiskt, eller kanske jag ska vara glad? Jag har ju precis börjat livet...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag hittade dig! Är dina sockar klara sanrt? Vi ses i Romme!?

monke

K sa...

Hej du ;-)
Skaften och hälarna är klara på båda sockorna. Tiden räcker inte riktigt till tycker jag. Vi ses!

Anonym sa...

Vi har en sådan våg. Jag använder bara själva vägningen, men maken använder resten, och enligt vågen så skulle han vara kraftigt överviktig och lida av fetma....Din verkar vara lite mer avancerad än våran, men jag är klart skeptisk.

 
- -