torsdag, december 14, 2006

Fortfarande krassligt m.m.

Förkylningen sitter fortfarande i. Värst är hostan på nätterna, men nu har jag fått dunder hostmedicin utskriven, så förhoppningsvis släpper det om några dar´.

Någon som har det än värre är vår kattfröken. Hon blev opererad igår igen! När hon hoppade upp i mitt knä blev det blodfläckar på min morgonrock - såret hade gått upp! Akut transport till veterinären! Så istället för att bli fri från tratten blir det minst tio dagar till. Den här gången är ärret igensytt med 6 stygn. Åter till veterinären om 14 dar´. Funderar på att sticka en tröja till henne. Så fort hon försöker tvätta sig skaver tratten precis över ärret, det är nog anledningen till att det första gick upp. Stickinspiration får man ju i mängd hos Strumpstickan, även om det mest är till hundar hon stickar.

Tänk om man kunde skicka
lite lugn till alla stressade
jul-städande-pysslande-
-handlande-bloggare.


Det blir jul oavsett om det är tipp-topp i hemmet eller inte.
För vem gör de allt detta?
För sig själv eller för andra?
Vem har ställt kravet?
Är det värt all stress, värk och slut på ork lagom till julafton?
Kan ett eget skrivet presentkort på något efter jul, bli en bra julklapp?

Till dig som känner dig berörd
- stanna upp några minuter och andas -
för din egen skull!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men, STACKARS din lilla kissemissa, och dig, som inte blir frisk! Kolla in kissen på Maddes blogg! Vi hörs väl snart!Jag kan fortfarande inte blogga på grund av nåt j-a strul.... Kram och glada tankar! =)

Anonym sa...

Jo julen kommer ju vare sig man har tid med den eller inte. Jag har lyckats få upp en av tre julgardiner (riktigt bra för att vara jag) men inte lyckats städa så jag hittar min saknade digitalkamera!

K sa...

jenny: Ja, tratt ytterligare 10-14 dar´ - men hon verkar inte lida så mycket trots allt. Flyger runt på köksstolarna och jagar kattgubben ändå! Söt katt hos Madde!

torparfrun: Jul blir det som sagt oavsett tid eller inte. Det är inte så mycket mer gjort här heller, men en gran och lite knäck har jag tänkt ska finnas till jul.

Anonym sa...

Hoppas att både du och tissetassen mår bättre nu.
Tratt är inte kul för dem, undrar om en tröja funkar. HAr du hunnit testa?

Ella

 
- -