fredag, november 03, 2006

Arbetssam dag

En stor del av dagen har bestått av arbete. Jag behöver fylla på ute i butiken, och det är alltid lika svårt att bestämma sig för hur mycket av varje färg och storlek som kommer att behövas. Hur jag än beställer brukar det vara det jag beställt minst av som går åt, eller det jag inte sålt av tidigare blir plötsligt väldigt populärt.

Under helgen ska jag ta en titt på den nya leverantörens sortiment och bestämma vad som ska beställas därifrån. Vore kul att kunna erbjuda något nytt inför julen. Lite bokföring har också blivit gjort.

Att jag har ockuperat datorn så stor del av dagen är inte poppis hos sonen - så är det med delad familjedator. Fördelen för honom är att han har varit ute i snön med kompisar och fått massor av frisk luft, (det är bra att ha delad dator ibland)!

1 kommentar:

Anonym sa...

Att läsa om dina beställningar, fick mig osökt att tänka på att jag har makens halvfärdiga tröja i påse. Det är nog dags, att plocka fram stickorna och garnet igen.

Det där med delad dator känner jag igen. När dottern bodde hemma och jag nyss startat mitt första företag, så var den stående kommentaren. -Är du klar snart, mamma?

Ha en trevlig helg!

/Annelie

 
- -