torsdag, november 30, 2006

Allt och inget...

Alltid kul när det är mycket att göra med jobbet, men tänk om kraften och orken också fanns. Svårt att planera och då blir det lite för mycket periodvis.

Idag anlitade jag pappa som anställd, utan lön så klart, han är ju pensionär och får förhoppningsvis "lön" ändå. Han fick leka brevbärare och åka till "Posten" med ett stort paket och tre stora provpåsar med varor som kunder beställt och betalt.

Börjar få ordning på leveransen som kom i måndags. Kolla att rätt varor kommit, fotografera, prissätta, lägga in i artikelregistret, lägga in på hemsidan och bokföra fakturan. Ta emot nya bestälningar, fakturera och paketera.

Nya varor från en annan leverantör behöver jag beställa i morgon (blir ju idag egentligen...).

Igår tog jag faktiskt lite ledigt efter järninjektionen. Lyckades faktiskt få två ampuller utan att det sved i blodkärlet.

Jag fick presentkort på en ansiktsbehandling av mina föräldrar när jag fyllde år (för länge sen). Hade alltså en tid bokad på eftermiddagen och det var absolut så skönt som man kan tänka sig. Helt igenom ekologiska produkter med en underbar doft. Mjuka händer som masserar varsamt. Kan det bli bättre?

Ett plus är att jag har bokat in en till. Eftersom jag mår så pass dåligt som jag gör, vågade hon inte göra den behandlingen som presentkortet gällde för, så hon delade upp den på två kortare behandlingar i stället! Sov tre timmar när jag kom hem och ändå gick jag och la mig tio över tio. Svårt att tro att en så mild ansiktsbehandling kan påverka kroppen så mycket.

Dagen idag har bestått i lite arbete och lite matlagning. Som vanligt varvat med många vilopauser i soffan. Hur ska det bli någon ordning med sömnen med mina många vilopauser på dagarna? Bilbesiktning väntar idag, så nu ska jag försöka sova en stund...

4 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Jag sover också mycket nu och vilar på dagarna ändå så jag tror att mörker och vinter spelar in.

Nyfiken på vad du säljer?

Ta en dag i taget och vila när du behöver,

Kram!

Strumpstickan sa...

P.S läs om effekten av beröring på t.ex sidan www.beroring.se

Det är intressant hur kontakt och beröring med massage och liknande kan lugna ner oss på bara en liten stund, det framkallar ett hormon i oss som är lugnande, oxotycin.

Prova t.ex att låta någon som är lugn stå bakom dig när du sitter på en stol och blundar, lägga sina händer lugnt på dina axlar... det känns redan efter bara några minuter att man går ner i varv...

K sa...

strumpstickan: Tack för tipset om berörings-sidan. Den ska jag studera mer. Mitt jobb har jag inte tänkt "avslöja" i bloggen, tänkte att den ska vara mer "privat". Den som läser bloggen och lägger ihop ett och annat, och söker på nätet hittar mig kanske ändå?! Då är det så, men jag själv skriver inte ut det i klartext.
Ha en fin dag! K

Strumpstickan sa...

Oki, förstår och maximum respect:)

 
- -