onsdag, juni 18, 2008

Fundrar...

Mitt blodvärde har ökat lite igen, så jag slipper åka in och få blod nästa vecka. Vi får kolla nästa vecka igen. Eftersom det blöder varje gång jag sätter mig på den vita stolen med hål i, så räcker det snart inte med järninjektionerna. Jag förlorar för mycket blod för att kroppen ska hinna med att tillverka nytt.

Det har varit samma scenario inför varje operation hittills. Det mest troliga är att det blir operation i början av hösten igen. Nr 10 i ordningen. Undersökningen på det stora sjukhuset som jag gjorde för en månad sen blev inte riktigt så som det var tänkt, eftersom det var för många polyper att bränna bort med det instrumentet.

Vet egentligen inte hur bra det är att ta bort en bit av tunntarmen, istället för att "plocka" polyp för polyp. Det kanske är enda möjligheten. Alternativet är att inte göra något, vilket leder till att jag så småningom inte har något blod kvar... Utdraget och plågsamt, men en operation är inte heller utan plåga. Efter förra operationen fick jag problem med tarmvred flera gånger och det är bland det värsta man kan utsättas för. Bättre blir det ju inte när man är envis och "van" vid magsmärtor och går hemma flera dagar utan att kontakta sjukvården och få hjälp mot tarmvredet...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller tummar, tår och tänder för att allt, vilket du än ska göra, ska gå så bra det bara kan gå.
Du är värd att må bra och slippa oroa dig hela tiden.

*kram kram kram*

K sa...

ellis:
Tusen tack för dom orden. Det senaste halvåret har jag utökat min bekantskapskrets med många nya vänner, som delar mina intressen. Tack vare er känns livet lättare.
Många styrkekramar till dig och dina egna bekymmer!

Ella sa...

JAg tänker på dig vännen och håller alla tummar och tår för att allt löser sig, hur du än blir tvungen att göra.

Varma kramar

 
- -