måndag, augusti 20, 2007

Fullt upp...

...är det just nu. Vi har kört två vändor med dotterns saker till hennes nya rum. Hon sover där för första gången i natt, tillsammans med en kompis. Skolan börjar på måndag. Det tar tid att packa upp och bestämma var allt ska vara, även om det bara är ett rum. Hon har massor av eget porslin och andra köksgrejor, som vi diskade innan det ställdes in i skåpen. Det tog tid!

Jag och mannen åkte därifrån strax efter nio. Då skulle tjejerna till att laga tacos. Har inga tvivel på att hon kommer att fixa detta. För min egen del känns det också bra. Trots kämpig tonårstid så har vi gjort något rätt ser jag när hon redan nu är på väg att flytta hemifrån.

Sonen börjar skolan på torsdag. Någon ny typ av vardag infinner sig alltså nästa vecka. Nu behöver jag sova. Veckan fortsätter med möten i skolan, läkarbesök, bröllop...

Hinner tyvärr inte kommentera så mycket hos er andra, men läser allt via RSS-läsaren, vilken bra uppfinning! Återkommer kanske med någonting kort under veckan och lite mer till nästa vecka.

Önskar er alla en härlig natt/dag/vecka!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja nu börjar vardagen närma sig på riktigt - då när skolorna börjar. Här börjas det på torsdag och på måndag nästa vecka.

Strumpstickan sa...

Många skolstarter m.m nu... lycka till!

**MY LIFE** sa...

Skolstart idag här..
SÅÅÅÅ skönt.
Jag återerövrar min vardag TJOHOOO
Kram
XENA

Anonym sa...

Visst är det ändå skönt med vardagen och så skönt att det har gått så bra med dotran... Hon verkar vara av en kaliber som klarar sig och hon kommer ju hem då och då...

Kram på dig

 
- -