måndag, juli 09, 2007

Så fel...

det kan bli! Muren vi (mannen) bygger utanför butiken saknar ju fortfarande några plattor att gå på i trappen. Idag skulle vi äntligen få dom! Trodde jag!

murstenar
Mannen ringde nyss. Det som hade kommit var själva stenarna som man gör muren av inte plattorna som ska ligga överst! Om jag förklarat fel eller om han jag pratade med fattat fel har jag ingen aning om. Det enda jag vet är att börjar det krångla från början så slutar det inte krångla förrän allt är klart...

Jag gjorde första beställningen i mitten av maj. Midsommarveckan ringde jag och frågade om dom kommit. Några samtal till och torsdag 5 juli skulle alla åtta lock finnas på plats. Eftersom mannen glömde kolla innan han åkte hem från jobbet, så var det idag måndag som det gällde. (Fredag hade mannen tagit semester.)

Lock till muren, med kattherren.
Hahaha!!! Murstenar har vi över men fortfarande inga lock!

Börjar något fel så fortsätter det. När jag jobbade på resebyrå var det lika. Det var nästan så man skulle ha bett kunden att avstå resan eftersom den inte kommer att bli bra. Strul från början = strul tills resan gått i "mål".

Nå ja, om ett par veckor kanske vår trapp har lock att gå på så man slipper kolla att man inte sätter fötterna i grushålet!

Tidigare inlägg om muren hittar du här!

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det där känner jag igen... SOm med avloppet i det blivande badrummet hos oss (se de gräsliga bilderna på bloggen) det är nästan så att man funderar på att lägga ner projektet och satsa på en utbyggnad av huset istället, hehe... Det blir det ju inte men det kommer att ta många turer det här, tror jag....

K sa...

maria:
Tror du någonsin att det blir klart med det man tänkt och vill göra med huset? Lister saknas till viss del! Det behöver målas där! Tänk en ny tapet i hallen! En kappsäck full med guldpengar och ett gäng som gör allt...
Läser i din blogg idag. Ni hade nästan lika badrumsinredning som vi har (2 högskåp, tvättställskomod och fritt spegelskåp) och badkaret som jag drömmer om!

Anonym sa...

Du menar i det gamla huset.... Mmmm, förstå hur kunde vi flytta därifrån...*skrattar* Jo, jag vet ju varför vi flyttade för att jag blev sjuk.... Men nu när man ser bilderna jag tog idag i det blivande badrummet så känner man sig lite trött faktiskt.... Men jag vet ju att det blir bra, det blir det ... Lister, äh, vinterpulgöra!!! Sen att tiden inte räcker till på vintern heller det kan vi ta då...*ler*

K sa...

maria:
Jag tycker du (och din familj) gör ett otroligt jobb. Måste kännas jobbigt att lämna ett nyrenoverat hus börja om. Dessutom med massor av begränsningar. Sänder många styrkekramar till renoveringen!

 
- -