fredag, juli 13, 2007

Så blev det...

Jag stannar hemma i kväll och åker till Paradiset i morgon.

Mannen har åkt. Han ska fixa abborrar tills jag kommer i morgon. Min frukost blir nyrökta abborrar - det absolut godaste som överhuvudtaget går att äta! Det skulle bli så kort tid som jag kunde vara med i kväll, så då är det bättre att åka tidigt i morgon istället. Dagtid tror jag inte att jag kommer att möta någon björn eller grävling om jag går på dass själv.

Kanske får jag med mannen hem på lördag kväll. Söndag kommer att ägnas åt studentrum. Vi har några som vi ska kolla tillsammans med dottern. Förhoppningsvis kommer det att fungera med något av dom. Då är det viktigaste inför höstterminens början klart! Så skönt det ska bli.

Det här inlägget är en fortsättning på: Hur göra?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men det är väl en bra kompromiss om DU tycker det...

Fast i framtiden så tror jag på det här med torrtoa eller dylikt...

Huvudsaken är att du inte blir hemma och känner dig övergiven och att de som åker inte känner vare sig att dfe överger dig eller övergivna av dig....

Hm, jag märkte just hur det där lät men något åt det hållet, du förstår... Eller???

Elisabeth sa...

Ja, det är ett svårt dilemma förstår jag! Blir det för jobbigt så är det stor risk att man prioriterar bort det! Men som maria säger: Kanske du har hittat en bra kompromiss?

När vi hade husvagn så hade vi en liten PortaPotti... fungerade väldigt bra - och luktfri! Kanske nåt?

Hoppas iallafall att du får en underbar dag imorgon... och det kan väl inte börja bättre - än med nyrökta abborrar? Jag blir faktiskt lite avis...!

Ha det gott../Kram..

JULIEK sa...

Nyrøkt abborre måste ju vara verdens besta frukost : )

Strumpstickan sa...

Nyrökt fisk är så gott!

 
- -