söndag, augusti 27, 2006

Vilken musikupplevelse!

Kvällens konsert var helt otroligt bra! En enorm LJUD och LJUS-upplevelse! Jag har inte så bra koll på texterna, men med denna musik spelar det inte så stor roll. (Något att ta tag i under hösten kanske?). Ett tribute-band som fyller en i sig helt otrolig utomhusarena. Två dagar i rad! Regncapen behövdes inte, vädret var som en lite sval sensommarkväll. Te/kaffe värmde gott. Av någon anledning har vi ingen skiva i huset vare sig av originalbandet eller detta band, men det blir det ändring på snart.

Mina tankar gick också till Heléne. Hoppas hennes upplevelse av dotterns skolavslutning och sång i kören var underbar! Det var ju det sista hon skrev om i sin blogg, under rubriken Hemvändning. Vila i frid!

God natt alla där ute!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet säkert att hon gått bort, alltså?!

K sa...

Ja. Elisabet (http://cikoria.blogspot.com/2006/08/angende-helnes-begravning.html#links) har haft mycket kontakt med henne, och Helénes mamma har skrivit bland kommentarerna till sista inlägget.
Mer finns även hos Ellis (http://alltunderhimlen.blogspot.com/2006/08/en-sista-hlsning-till-helne.html). Det är många andra som också följt henne kamp.
/K

Anonym sa...

Ok. Inte jag tyvärr.

Anonym sa...

Fel i länken. Undrar om jag alltid skrivit fel? :/

 
- -