måndag, januari 26, 2009

Skelett köpes

Vet inte vad som händer. Känner mig skelettlös. Inte mycket som fungerar som det ska.

Har det med beslutet som togs förra veckan att göra? När beslutet är taget så släpper allt och jag blir som förlamad... eller? Troligen skulle detta beslut ha tagits för länge sen, men envis som jag är har jag kämpat på. Rätt eller fel? Återstår att se. Allt beror nog på vad som kommer att hända de närmaste veckorna.

Även om ett beslut är taget och det känns rätt så vet jag ju inte vad som kommer. Jobbig känsla som drabbar fler. Vill få kontroll igen, fast jag borde nog släppa taget mycket...

Någon som har ett skelett till salu att fylla den här "degklumpen" med?

4 kommentarer:

Lena sa...

Det där är svårt, man vet nog egentligen hur man borde göra, men lyckas liksom inte... Jag tror ändå att man kommer till en punkt till sist då man fixar det man vill. Jag tror och hoppas att du hittar ditt skelett snart.

K sa...

Panter:
Har ringt första samtalen idag och skickat ett mail, så det kommer nog att bli bra till slut.
Envishet kan vara bra men tillslut kan det bli en dumhet. Svårt att se sina egna begränsningar när man gärna vill något. Tror jag har kommit fram till ett bra beslut som gör att jag lägger min ork på "rätt" ställe framöver :-)
Önskar dig en härlig dag!

Mildamakter sa...

Hoppas att ditt beslut leder till något bra för dig, och säger som Panter - hoppas att du hittar ditt skelett snart! *kram*

K sa...

Mildamakter:
Tror det blir bra. Behöver bara att ett beslut fattas av andra, sen så...

 
- -