onsdag, november 12, 2008

Ögon och permis...

Har kommit till mitt lilla sjukhus i fredags. Magen fungerar förvånansvärt bra. Däremot har jag fått problem med synen :-(

Sedan i lördags ser jag allt dubbelt. Har varit till ögon idag och kollat. Det verkar vara någon ögo*nmus*kelförla*mning. Kommer om jag har tur att sitta i "bara" 6-8 veckor innan det förhoppningsvis släpper. Sitter just nu i sjuksängen som en pirat med svart lapp för ögat. Jobbigt att titta på TV, sticka är inte att tänka på. Förra operationen för fyra år sedan fick jag problem med tar*mvr*ed efteråt. Den här gången verkar det vara ögonen som krånglar. Har känslan av att jag än en gång tagit fram läkarboken för att fortsätta pricka av alla sjukdomar som finns.

Något som varit trevligt och uppmuntrande är att jag fick permis i går. Fick skjuts hem med syrran när hon var här och hälsade på mig. Träffa familjen och katterna. Sova i min egen säng :-) Var tillbaka på avdelningen i morse, för att ta lite nya prover och ögonkoll. Blir kvar en natt till. Vad som händer i morgon återstår att se. Kanske, kanske kan jag få åka hem. Har ju stora barn nu som kan klara sig själva - dom kan t.o.m. serva mig lite... (bara dom vill...)

Har tyvärr inte haft ork att kolla era bloggar eller svarat på några kommentarer, men jag har läst och fått dom upplästa via min man. Tusen tack för alla era värmande tankar :-)

(Tyvärr har jag inte min egen dator, så det blir väldigt bildfattiga inlägg för tillfället.)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att allt gått så förhållandevis bra med operationen och att ögonen snart blir som vanligt igen. Konstigt hur kroppen kan reagera...
Stå på dig!
Kram

em sa...

Tänk att det alltid är något - låter jättejobbigt att se dubbelt! Hoppas att du snart är hemma och att både ögon och tarmar sköter sig!
Margaretha

Mildamakter sa...

Hoppas att du snart får komma hem och du ska slippa mer klydd nu *kram*

 
- -