måndag, januari 28, 2008

Positivt vecka 4

Måndag: Mår bra även efter dagens aktiviteter: läkar-, gyn-, sjukgymnastbesök, bankbesök och handlat mat! (Får ta "smällen" i morgon)

Tisdag: En bra återhämtningsdag :-)

Onsdag: En son som fixat det han ska för att följa med en kompis på mc-mässa. Så glad att han visat att han kan göra det som är bestämt, när det finns ett MÅL!

Torsdag: Fotograferat härliga "pärlemorskimrande" moln!

Fredag: Glädje idag: Min kurs och en större leverans till butiken. Dottern hemma igen, ovanligt att hon är borta hela veckan! Glad son hemma igen efter resan med kompisen!

Lördag: Fotat nya varor tillsammans med dottern, kul men kallt!

Söndag: Jobbat och jobbat! Kul med nya varor :-)

~ * ~
(Listan är en påminnelse för mig själv att något positivt sker varje dag i mitt liv. Är det något som passar även dig, är det fritt fram att "adoptera" listan på valfritt sätt.)

1 kommentar:

Gnällspikar och livsflanörer sa...

Tack vännen! Nej, det är väl klart att han inte kan tvinga mig oavsett om han anser att jag inte har något liv i dagsläget. Vad han anser i det är egentligen oväsentligt, det är vad jag anser och det hopp jag bär som avgör...

Vet inte om det finns så många fler läkare just härikring, kollegan till den jag har då:))) Men jag vet vart jag kan vända mig om det skulle krisa totalt:))) Hoppas att du får en fin dag!!!

 
- -