onsdag, maj 16, 2007

Fyra baltjejer

Fyra baltjejer
Fyra fina tjejer på väg till sin första bal. Solen sken i kapp med alla fint uppklädda och förväntansfulla tonåringar. Jag önskar dom alla en härlig kväll med många glada minnen.

Andra bloggar om: , , ,

~ * ~

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser så konstigt ut i mina ögon, med balklänningar på svenska tjejer. Det måste ha blivit populärt på senare år. Kan inte minnas att någon alls talade om att gå på bal när jag gick i skolan. Utom i amerikanska filmer.

K sa...

matildas fikarum:
Jag tror det började på andra halvan av 80-talet. När jag slutade nian var det inte tal om någon bal. Hur det var i gymnasiet vet jag inte, eftersom jag hoppade av och aldrig har tagit studenten.

Anonym sa...

Ååååå! Det var så fina allihopa! Jag gissar att din dotter är nummer två från vänster? Du nämnde en kiwigrön klänning och den ser mer kiwigrön ut än den till höger. Hur som helst så var den klänningen verkligen superläcker! J blev väldigt fin i sitt långa hår också. Svårt att se att det faktiskt var löshår.

K sa...

malin:
Benämning på färger är alltid svårt, men det är den till höger som är kiwigrön, enligt hyrstället. Dom var otroligt läckra allihopa, med alla olika nyanser på klänningarna. Även killarna var snygga. Ovanligt att se dom så uppklädda och byxor uppe i midjan!

Anonym sa...

Åååå vad vackra dom var, så jätteroligt för dom att få gå på första balen :) Min 15-åring har sin framför sig.

K sa...

christina:
Hoppas din dotter får en lika härlig bal som min.

JULIEK sa...

Så nydelige disse var da : )

Mildamakter sa...

Så fina de var, hoppas att kvällen blev lyckad :o)

 
- -