tisdag, maj 08, 2007

Att göra...

Idag har jag inte tid att sitta här, egentligen. Behöver köpa lite penséer för att snygga till på gården. Leveranserna av varorna kommer förhoppningsvis i morgon.

Har beställt fint väder också till torsdag, än så länge ser det ut att bli så. Kan inte ni hjälpa mig med den beställningen?! Om vi alla riktar solen och en molnfri himmel åt mitt håll på torsdag, så hjälper jag till att skicka den vidare till någon annan som behöver den på fredag!

Sonen behöver även mer allergimedicin, tabletterna och ögondropparna räcker inte riktigt till i år. Behöver lite nässpray också. Tar mig emot, när det finns alternativa mediciner som fungerar, om man börjar tidigare under året. Hinner ju inte med att tänka när våren kommer 3 veckor tidigare än normalt. Tyvärr har jag inte den orken just nu och då får vi ta till dessa "kemikalier".

Som jag skrev häromdan, så är det bäst att jag gör det innan jag äter, sen kanske jag somnar och då blir det inget gjort!

Önskar er alla en härlig dag!

Andra bloggar om: , , , , ,

~ * ~

4 kommentarer:

Mie sa...

Tack snälla för din gulliga kommentar! Det värmde!

Kika in hos mig och testa dig om du har lust! Det ÄR skoj!
Kram

JULIEK sa...

Hoppas du også får en hærlig dag. Måste vara svårt at inte kunne æta något fordi du blir så slått ut av det. Ønskar dig alt godt. Kram : )

Anonym sa...

Jag skickar sol åt ditt håll, vi i Skåne har ju fått njuta av den i flera veckor nu och nu har det börjat regna.... det gror väl aldrig i mitt trädgårdsland :)
Hoppas att det blir bättre med maten snart.

K sa...

Tack till er alla!

 
- -