lördag, mars 17, 2007

Beslutsångest

Ett halvt stickat bakstycke till en norsk-tröja i rött och svart garn.
För ett år sen köpte jag garn till en norsk-tröja. Ett halvt bakstycke är vad jag stickat hittills, efter att ha repat upp ett par decimeter som var stickat rundstickat. Ingen inspiration att sticka vidare finns!

Ska jag repa upp allt igen och sticka en aran-tröja? Från början var det en aran-tröja jag ville sticka, men jag hittade inget mönster där jag köpte garnet. Nu har jag hittat några mönster som jag tror att det röda garnet skulle räcka till.

Kommer inspirationen tillbaks om jag repar upp och stickar med ett mönster som jag vill ha eller ska jag sticka klart norsk-tröjan (om hundra år) och köpa nytt garn till en aran-tröja när norsk-tröjan är klar. Tala om hur jag ska göra - jag lovar att göra som ni tycker (= repa upp och börja om)!

Länk till aransweater.

Andra bloggar om: , , , , ,


~ * ~

6 kommentarer:

Mildamakter sa...

Repa upp och sticka om, det är min åsikt. Jag tror inte att du kommer att trivas med en tröja som har varit så motig att sticka färdig, och då det ligger så mycket jobb och pengar i en sådan tröja, så ska det absolut vara något man tycker om...tycker jag :o)

Anonym sa...

Jag tänkte skriva: sova på saken i natt. Men mildamakter har rätt. Som med böcker man inte läser, man lägger boken i hyllan istället.

Ella sa...

Jag har ingen aning om vad det är för tröjja du vill ha men jag håller med föregående talare.

Madde (maddepladder) sa...

Jag tycker du ska göra den tröjan du ville ha från början, då kommer du förmodligen få tillbaka inspirationen. Repa upp och börja på nytt! =)

Anonym sa...

Köp nytt garn och börja på en ny tröja. Att sticka från upprepat garn är inget kul. Använd det garnet till nåt lapptäcke nån gång istället. Eller grytlappar.

K sa...

Till alla: Jag börjar på en ny tröja och om det inte blir bra gör jag nog som matilda tycker - lapptäcke!
Tack för stöttningen!
/K

 
- -