torsdag, februari 08, 2007

Dagens bild - Rådjur

Rådjur i skogskanten
En tur till stan blev det i dag. Tänkte åka redan på förmiddan, men så blev det ju inte.

Min äldsta barndomskompis ringde och vi pratade som vanligt länge. Efter det somnade jag i soffan en stund. Till slut kom jag i alla fall iväg. Handlade lite presenter till dottern som fyller 16 i morgon. Passade också på att köpa lite ingredienser till brödet som mildamakter gav oss recept på häromdan (5 feb -07). Kanske det blir brödbak i morgon. Jag har i alla fall ingredienserna, återstår att se om orken finns i morgon.

(Paus för lite kvällsmat)

På väg hem från stan, fick jag samtal från sonen som hade klivit av hos mormor och morfar. Han ville bli hämtad där. Nu har jag börjat ta betalt för skjutsar/hämtningar som beror på slöhet. 10 kronor till/från bussen. Till skolan 20 kronor! Priset gäller per barn, så tillslut är månadspengen slut och bensintanken fylld!

Vi hade precis kommit upp i köket, när sonen får syn på två rådjur på baksidan av huset. Det är nästan så vi borde ha sett dom ute på gården när vi gick in. Lyckades i alla fall hinna ta ett kort på ett av dom, som blev "Dagens bild".

Andra bloggar om: ,


~ * ~

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra ide med betalt för skjuts. Ska komma ihåg när flickorna blir större:-) Jan och den äldsta och minsta med sin kompis såg en älgkviga med kalvar på ängen över vägen från vårt hus. Jag och Emma var på ridskolan, typiskt..!

Anonym sa...

Betalt för skjuts var verkligen en skitbra ide! Men liiiite elakt om det är 20 minus ute. ;-)

K sa...

a-m & jenny: Idag bjöd jag på skjuts till skolan, dottern fyllde ju år. Ibland är jag snäll också.

 
- -