onsdag, februari 28, 2007

Blandat

Fem i morse ringde dottern och väckte mig. Då hade dom kommit fram till flygplatsen. Ingen sömn under hela bussresan. En hel dag i London, även morgondagen. Onsdag kväll tåg till Liverpool och vandrarhem. Tur dom är unga och inte behöver någon sömn - tror dom själva! Jag har inte hört något sedan i morse, men det är som väntat. Händer inget speciellt så förväntar jag mig inte att höra något förrän hon landat nästa onsdag. Om något inträffar får vi reda på det, annars tror jag att allt är bra. Tycker att det känns bra att hon törs ge sig iväg utan oss föräldrar. Ger en trygghet inför framtiden.

Febern har gett med sig och jag trodde att allt var över...
Då börjar bihålorna att tala om att dom finns! Känns som tänderna i överkäken håller på att tryckas ut. Vikten har jag hållit den här gången, så risken för sondnäring finns nog inte. Födan består mest av välling med en skvätt grädde och annat lättuggat.

I och för sig är det positivt att jag fått en förkylning. Det är så sällan jag har sjukdomar som drabbar "andra vanliga dödliga". Oftast verkar min kropp ha fullt upp med det gamla vanliga med magen/tarmen, så en förkylning har den "inte tid med". Hela hösten har varit en kamp om att slippa sondnäring och få upp vikten. Runt nyår verkade kroppen ha återhämtat sig tillräckligt för att fungera normalt igen, något den inte hade gjort sedan slutet av sommaren. Många av symptomen var lika som anorektiker drabbas av. Jag gör ju allt jag kan för att få upp vikten, till skillnad från de som har anorexia. Tyvärr har jag ju ingen magsäck som kan bistå mig... Envishet och livsgnista är nog det som håller mig på benen!

Ett väldigt sevärt TV-program att titta på hittar du hos Anne-Maj! Det finns så många trevliga människor i vårt land och Anne-Maj är verkligen en av dom. Träffade henne i höstas och vill gärna träffa henne igen. En tjej att lära sig mycket av för att få ett så bra liv vi kan få, trots större eller mindre hinder.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,


~ * ~

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Hörde att de hade sagt att INGEN fick sova på bussen. Minns en bussresa till Berlin för sju år sedan där vi hade sagt ungefär samma sak, men att inte sova på hela vägen ner till Berlin visade sig vara en omöjlighet. Men visst är man hyfsat pigg när man är tonåring. Fast lika väl som man kan vara vaken ett dygn kan man även sova bort ett dygn..

K sa...

malin: Fy för långa bussresor. Jag har åkt buss till München (båt Malmö-Trelleborg) - aldrig mer. Tåg ger mer frihet att röra på sig.

Unknown sa...

Kom in här och fick se att du råkat ut för "flunsan" och bihåleproblem, inte kul.

Hoppas att du snart kryar på dig!

Kram

Annelie

Anonym sa...

Usch, att du är förkyld. Krya på dig, Maken var till Falun igen idag med en av flickorna och berättade många barn var sjuka inne på kliniken.

Tack snälla du för påannonseringen om mig:-) Det stämmer, att det finns gott om trevliga bloggare.

K sa...

annelie & anne-maj: Tack! Mår mycket bättre nu!

 
- -