fredag, december 08, 2006

Natt igen...

Förkylningen har känts bättre idag, hoppas det inte blir värre än så här.

Mamma har varit här och gjort julfint i köket. Nytvättade köksfönster och de gamla vanliga julgardinerna är uppsatta. Lite mer julpyntat i vårt hus. Tack så mycket för hjälpen mamma!

Ännu mer varor har kommit idag. Tyvärr är det en vara som är fellevererad. Fel färg, och jag som hade sett fram emot den GRÖNA som jag beställt. Har skickat ett mail till leverantören, får se hur det blir med den som är levererad. Det är i och för sig inga problem att behålla den heller, en ny modell som jag inte haft tidigare. Jag beställde en BLÅ också, och den kom. Otroligt härlig färg även den. Återstår att se vad kunderna tycker.

Dags för lite sömn igen, julbord med mannens jobb står på programmet för fredagen. GOTT! (Förutom allt kött, men det finns ju LAX och annat gott - efterrätter t.ex.)

Uppdaterat:
Allt går att ordna. Den riktigt gröna kommer nästa vecka och den andra gröna behåller jag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter fräscht hemma hos dig. Jag tänker på köket här, men jag har andra projekter på gång! Symaskinen idag. Ska sy såna tyg man har på hästens träns, du vet medeltid. Dottern har medeltidsklänning som hon sydde själv på medeltidskurs liksom jag.

Anonym sa...

Å vad skönt att du inte mår sämre. Mysigt med rena fönster, jag har bara satt upp julpynt men inte orkat tvätta fönster så mina är sk*tiga med stort S.

Jag är så nyfiken på vad du säljer men jag förstår att du inte vill berätta och ska inte fråga.

K sa...

anne-maj: Lycka till med sömnaden. När vi var på Gotland köpte jag medeltidsmönster, förhoppningen är att sy något framöver. Vore ju kul att vara medeltidsklädd på marknaden i maj!
ella: Så här svarade jag i ett tidigare inlägg: Mitt jobb har jag inte tänkt "avslöja" i bloggen, tänkte att den ska vara mer "privat". Den som läser bloggen och lägger ihop ett och annat, och söker på nätet hittar mig kanske ändå?! Då är det så, men jag själv skriver inte ut det i klartext. Gäller tills vidare.

Trevlig helg!
Kram K

 
- -