måndag, december 18, 2006

Krasslig kattfröken


Med anledning av en kommentar här lägger jag in en bild på kattfröken. Vi försökte att skydda ärret med en avklippt t-shirt-ärm.

Det gick inte bra...

Ärmen var för det första för vid, hålen för framtassarna kom för långt fram och "klänningen" var inte populär. Det tog inte många minuter förrän "klänningen" förpassats till ett hörn i köket.

Försökte även klistra en bit brun kirurgtejp över ärret, men det blev lika misslyckat det. Hur får man en tejp att fastna på en kattmage som är rakad men där pälsen börjat växa ut lite?!

Trots allt ser ärret ut att läka fint. Julgranen får nog stå i fred de första dagarna, jag hoppas i alla fall att det är omöjligt att klättra i den med tratt. Onsdag den 27 är det dags att ta stygnen, kanske åker granen ut samma dag...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men stackars liten!
Synd att det inte funkade med en ärm, kanske behöver det sitta åt mer men jag tror att kattfröknar är rätt bra på att pilla loss saker som de inte vill ha... eller saker de vill ha med för den delen ;)
(jag har faktiskt haft två katter så jag har varit med om både tratt och pill).

-Ella

Anonym sa...

Nää, stackars, stackars liten!

Anonym sa...

Men lilla plutt-stina:/ Jag kan inte låta bli att tycka att hon är lite söt ändå i sin utstyrsel. jag skickar ett litet kli bakom örat så hon ska krya på sig snart!

 
- -