onsdag, december 27, 2006

Juldagen och Annandagen

Juldagen gick ganska bra. Sovmorgon för alla, sen åkte vi till mina föräldrar och hjälpte dom att göra slut på resterna från julafton.

Annandagen hade jag gärna hoppat över. Morgonrocken tog jag inte av mig på hela dan´. Helt slut på alla krafter. Försökte värma lite mat, men jag var alldeles skakig och kallsvettig. Har inte fått behålla maten tillräckligt länge för att hinna ta upp näring på flera veckor.

På eftermiddagen ringde jag till "min avdelning" på sjukhuset, för att ev. komma in och få dropp. Dom kan ju inte neka att jag kommer, men det hade kommit in tre akutfall just då så det var fullt. De senaste gångerna jag har fått dropp har det gjort så fruktansvärt ont i armen av det jag fått.

Det dropp (vit välling) som helt ersätter mat är väldigt kärlretande, det "blaskigare" droppet fungerar lite bättre men inte alltid. Sondnäring vill jag fortfarande inte börja med igen. Så dålig är jag inte - än (eller...)

Jag har ingen lust att ligga i korridoren, om det inte är absolut AKUT! Det bästa är om det går att få enkelrum med egen toa, men det är ju sällan det går att ordna.

Bestämde mig för att kämpa lite till hemma. Ibland är det bra att inte riktigt inse hur sjuk man egentligen är - eller också är det inte alls bra. Mannen hjälpte mig med lite välling och annat småätande.

Idag (onsdag) mår jag ganska skapligt igen. Som en jo-jo, upp och ner, timme för timme, dag för dag.

GOD NATT!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men å vad tråkigt att du inte mår bra bra. Jag förstår att du inte vill ligga i en korridor och inte må bra men tror du inte att du mår bättre om du får mer näring?
Fast jag förstår mer än väl att du inte vill och kämpar på i det längsta.
Håller tummarna för att du ska bli bättre utan att behöva åka in till sjukhuset.

Kryapådigkramar i massor
från Ella

Anonym sa...

Vad ledsamt att läsa... Hoppas att det gick bättre sen du skrev det här. Skickar kramar.
Men om du är pigg, har du fått en utmaning av mig på min blogg..

Lyckliga Grodan sa...

hoppas du mår bättre..

Strumpstickan sa...

Skönt att du har en snäll gubbe du också, hoppas du mår bättre snart,

kram!

K sa...

Lever fortfarande, envis som jag är.
Det gäller att anpassa aktiviteterna efter orken. Idag har jag t.o.m. varit på stan och handlat.

 
- -