torsdag, november 09, 2006

Trött


Idag var det dags för järninjektionen igen. På vägen dit var det poliskoll. Andra gången sedan jag fick körkortet för 22 år sedan som jag blev stoppad. Jag fick blåsa och det gick naturligtvis bra. Första gången jag blev stoppad i en poliskoll var för ett år sedan, 21 år efter att jag tog körkort!

På sjukhuset gick det riktigt bra, endast ett stick och jag lyckades t.o.m. få i mig två ampuller utan att det sved. Blodvärdet är bra - 112 - väldigt bra för att vara mig, trots det är jag TRÖTT. B12-spruta fick jag förra veckan. Det värdet är också bra. Har sovit bra några nätter, även fast jag sover på dagarna också. Varför är jag då trött? Har inge problem med att det blir mörkt ute - solen skiner ju ovan molnen - har den känslan inom mig i alla fall. Borde inte bero på tabletterna heller eftersom jag har tagit dom i flera månader. Men vad beror det på då?

Matförådet behöver fyllas på idag och det blir nog jag som får fixa det den här gången. Bäst att sova en timme nu innan jag handlar, hoppas någon annan gör maten sen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du känner dig bättre nu. Lite sjukt här. Morgon i Nepal och natt här hemma. Lite snurrigt.

K sa...

Något bättre idag. Jag har ju sovit i en vecka, nästan, så fattas bara annat.

 
- -