torsdag, november 23, 2006

Fullspäckad dag

Åter efter en väldigt trevlig, men fullspäckad dag.

Förmiddagen bjöd på god varm focciata med mozarella och grönsaker tillsammans med en nyfunnen bloggvän. Tiden gick fort, massor att prata om fast vi aldrig träffats förr. Tänk så bra det är med bloggar, man träffar folk som är så trevliga och som man aldrig hade träffat annars.
Ses gärna igen Anne-Maj. Som bonus fick jag även träffa hennes man, lika trevlig han (och nästan värre hockeyfreak än min man).

Vi träffades på ett väldigt mysigt café, där min dotter praktiserar en vecka. Blivande bagare som trivs toppenbra där. Verkar vara ömsesidigt för dom har erbjudit henne jobb under loven...

Gjorde även ett besök hos ett annat par jag känner, som startat en "NågonTing Annat" butik. En fin annorlunda butik med b.la. "björkstolpar" bland fikaborden. En härligt naturlig och stressfri stämning.

Banken, blomaffären, Konsum och vårdcentralen fick också besök av mig innan jag parkerade här på gården. Tur att alla dagar inte innehåller så många "hållplatser". Nu tänker jag lägga mig i soffan och lyssna på någon bra musik och njuta, det är jag värd.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hann du med så mycket? Oj, det var värsta rycket i dig *skrattar*

Mildamakter sa...

Det låter som om du har haft en riktigt härlig dag :o)

K sa...

anne-maj: Ja, det är bäst att passa på så länge det finns energi! Sen tar den tvärt slut.

mildamakter: Ja tack och välkommen till min blogg! Det roligaste var att träffa Anne-Maj och att dottern fått jobb på caféet under loven.

 
- -