måndag, oktober 23, 2006

Knasmage

Jag har hittat ett diskussionsforum för oss som är mag- och tarmsjuka!

Någon att fråga om råd/tips har jag har saknat många gånger. Forumet kanske inte kan ge svar på alla frågor. Men det finns i alla fall chans att "prata" med någon som har samma symptom. Det är ju inte alltid det behöver vara samma sjukdom för att man ska ha liknande problem. Dietister och läkare behövs ibland, men vid vissa tillfällen är det lättare att prata med någon som har samma vardagsproblem, som vet vad det handlar om i praktiken!

Kroniska diaréer (bo på toa), dumping, tarmvred, smärta i magen (buken), operationer, påse på magen, ja massor av typiska problem som grannen inte har en aning om och inte är intresserad av att diskutera heller för den delen.

Tips om olika operationsmetoder, hjälpmedel, handikappersättning, hemtjänst, vilken mat som fungerar bra efter viss typ av operation.

Att bara få klaga för någon utanför familjen, som vet innerst inne hur det känns. Det finns massor av funderingar så:

Till dig som är mag-/tarmsjuk: kolla in Knasmage! Förhoppningsvis kan det ge dig och mig något positivt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Knasig sida, som sagt....Jag tycker såna där sidor är lite jobbiga....Förr så var jag ute mycket på netdoktor, som oxå har ett diskussionsforum, men jag vet inte....
Jag var liksom en av dom som hjälpte andra i störst utsträckning....Det passar väl inte mig kanske, bara. Jag aktar mig lite för såna sidor nuförtiden...Men den där har jag aldrig sett förut, värd att kika på, man behöver ju inte lägga sig i. =)(vilket jag har svårt för,hihi)

K sa...

Återstår att se vad det kan bli. Det verkar inte vara så många medlemmar än.

Anonym sa...

nej, jag såg det oxå. Är det nåt nytt alltså??

Strumpstickan sa...

Tack för tipset!

Anonym sa...

Hej!

Har du en mag-och-tarm sjukdom? Det är jag med! Hör av dig till mig, vore kul att prata.

(p.s. hittade din blogg när jag gogglade på "knasmage", ifall du undrar)

Min mejl är: benjamin.larsson@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Hamnade här när jag googlade knasmage..:-) blev rekomnderad den sidan av en väninna. Jag är nyopererad i magen o ni som gått igenomdet vet ju hur d känns..smärtor osv o man känner sig som en sanitär olägenhet..hm..
Kul hitta andra som oxå har mag o tarmproblem :-)
kram Agneta

 
- -