tisdag, september 26, 2006

Skohandling nästan klart

Sonen har köpt två par skor. Ett par vardagsgympaskor och ett par till gympan, nu saknas bara några som kan användas i snön till vintern. Själv passade jag på att titta på stövlar. Snygga högklackade med snörning. Frågan är bara när jag ska använda dom - när jag hämtar posten, handlar på Konsum eller åker till sjukhuset för att få järninjektionen? Det är ju så sällan jag är någon annanstans, ska jag då betala 400-800 för stövlar som används en handfull gånger? Känns som slöseri, det finns ju många andra saker som är mer nödvändiga att lägga pengarna på.

Dottern har köpt snygga stövlar till sig, men ska jag låna dom behövs minst två par raggsockor! Varför har hon större fötter än mig? Slutar nog med att jag använder mina gamla vinterkängor i vinter också!

Kvällen ägnas åt Äntligen Hemma och Nya rum. Jag har ju klarat av eftermiddagen riktigt bra så nu kan jag med gott samvete njuta av kvällen. Städdag i morgon förmiddag, och jag ska fixa en hel del bokföring.

Ha en riktigt trevlig kväll alla mina läsare!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sådär känner jag med. Jag vill ha ett par snygga stövlar med hög klack...Och nya jeans.Men det är som du säger, när ska jag ha dom...Till akuten,eller. ;-)

K sa...

Ja! Dom kommer säkert att se vilka snygga stövlar du har, speciellt köpta till detta tillfälle!
Kram K

Anonym sa...

Haha, ja, eller hur! =)

 
- -