lördag, oktober 06, 2007

Snart på resande fot

Kattfröken hänger i köksfönstrets spröjs.

Dom närmaste dagarna får jag göra som kattfröken,
titta in i (och ut genom) nya fönster...


Om tolv timmar kommer min bästa kompis, som jag känt sen hon föddes för 40 år sen, och hämtar mig vid stationen. Sist vi gjorde något liknande var vi tonåringar! I över 20 år har vi träffats med respektive och våra barn. Kul även det men nu kommer vi att ha dagarna för oss själva. Hennes barn i skolan och mannen på jobbet.

Jag har tagit fyra dagars semester från allt här hemma! Kanske... ja, dom (och jag) får klara sig utan min kontroll inblandning.

Det enda som är inplanerat är ett besök i en garnaffär. Jag har ju kommit igång med stickningen igen, bara jag fick tag på ett garn i mina färger... Där ska jag passa på att kolla efter lite ekologiska bomulls- och ullgarner. Finns ju inte i min lilla stad.

Ett kalas för hennes yngsta blir det också, så jag får träffa hennes släkt igen, det var många år sen sist. Det ska bli väldigt kul.

Extra bra känns det eftersom jag kan vara den jag är helt och hållet. Blir jag trött kan jag sova en stund. Orkar jag kan jag hjälpa till med maten. Behöver jag gå på toa 23 gånger är det ingen som funderar över det.

Nya kameran är nerpackad, likaså stickningen. Tågresan kommer garanterat inte bli långtråkig. Kan tänka mig att ett och annat foto kommer på bloggen när jag är hemma igen.

Datorn lämnar jag hemma. Tanken är att jag ska ha semester! Vill jag och får tid till det så kan jag ju låna deras dator. Annars hörs vi igen på tisdag kväll eller under onsdagen.

Önskar er alla härliga dagar,
så bra ni nu kan ha det!

Det tänker i alla fall jag ha!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter jättetrevligt! Ha en alldeles underbar miniresa!

**MY LIFE** sa...

Åh va härligt det lät..
Själv ska jag rymma från hemmet ett par dagar nästa vecka.
Ska bli skönt.
Ha nu så himla trevligt du bara kan..
kjamiz
XENA

Anonym sa...

Ha det nu så himla bra du bara kan!!!!

Kramar!

K sa...

till er alla:
Jag har haft det underbart! Hoppas ni har och kommer att ha lika bra dagar!

 
- -