torsdag, september 20, 2007

Vakuum...

...eller något likande tillstånd tror jag att jag befinner mig i.

Magnetröntgen som jag gjorde för några veckor sedan gick bra. Eller inte. Det som framgick av bilderna är att jag har en svullnad neråt korsryggen och en obestämbar fläck till höger i buken. Nu väntar en datortomografi nästa vecka. Förhoppningsvis att den kan ge mer förklaring av svullnaden och "fläcken". Så egentligen vet jag inte så mycket mer. Trots allt känns det bra att "något" syntes på röntgen, annars börjar jag tro att jag inbillar mig.

Att det är en svullnad känns rätt, eftersom det inte är direkt någon smärta/värk utan mer ett tryck eller en spänning. Svårt att beskriva något som man känner men inte kan ta på eller se med blotta ögat.

När jag tagit värktabletten så bedövas ju nerverna och svullnaden känns inte av längre, ganska logiskt. Därför får jag lov att fortsätta tills vi vet varför det är svullet. Egentligen skulle nog andra värktabletter med acetylsalicylsyra verka bättre, men det fungerar inte med mig som blöder så lätt och mycket.

För övrigt rullar livet på, ibland lite för mycket för min del. Klarar inte av för många aktiviteter samma dag eller inom några få dagar. Därför har jag fått avboka de senaste järninjektionerna. Tyvärr. I måndags blev det jobb och föräldramöte och idag är jag hos dottern.

Tackar för alla kommentarer på tidigare inlägg. Tyvärr har jag inte haft energi över för att svara på dessa. Lika dålig har jag varit på att kommentera hos er andra. Trots det önskar jag er alla en härlig torsdag!

Min ljuspunkt idag: Jag ska börja på en kurs i akvarellmålning i kväll!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att man hittat något, för annars hade man inbillat sig resten av tiden.

Jag är helt slut idag. Vet inte vad jag ska göra härnäst, men kanske ta frukost. Det blev summary av gårdagen. Hade möte med TRR och nätverkade lite.Sen på kvällen ett samtal med hannas nya fröken, bra fröken.

jag har anmält Hanna till akvarellkurs, väntar på att dom blir åtta så dom kan starta. Det låter verkligen kul för din del. Jag har inte kommit i gång med ridningen ännu.. var förkyld i två veckor och sen problem med mage de sista dagarna. Flickorna hade det ju. Ha gott o kram!

Ella sa...

Hm... får jag säga vad jag tycker? Jag tycker inte du ska prioritera injektionerna! Du måste samla dina krafter istället och de ger dig lite krafter antar jag?

Ta hand om dig vännen, slarva inte.

Jag sänder massor med styrkekramar

K sa...

anne-maj:
Tack! Jag kanske får anmäla mig till Hannas kurs, eller är det bara för yngre förmågor? Min kurs var ju ingen kurs fick jag upptäcka i kväll. Sorgligt.

ella:
Tack! Det är nog sprutorna som måste prioriteras för att få ork till allt jag vill göra. Nästa vecka får mannen rycka in om det kolliderar med mina sprutor.

Anonym sa...

Jag förstår dig, hellre att det syns något än att man går och oroar sig....

Klart att du måste få dina sprutor vännen, du behöver dem ju, skönt att ni kan lösa det...

Stora kramar på dig och du, blocken att öva på är inte i onödan, se det som att du är stadd med material:)

 
- -