tisdag, augusti 28, 2007

Bättre...

...har jag varit i benen idag! Jag har klarat mig utan stödstrumpor än så länge. Passar på att tvätta dom idag, vill inte ha dom på mig nå mer utan tvätt... De senaste dagarna har jag dessutom försökt äta extra mycket med äggvita/protein som t.ex. ägg, ost och lax. Men det är ju mycket mer som behövs i längden.

I går var även arbetsterapeuten hit med min arbetsstol. Tyvärr var den inte riktigt så som den var beställd, så hon tog med den tillbaka för att byggas om så den passar mina behov. Det blir nog väldigt bra att få den. Då kan jag göra mer i köket utan att göra massor av pauser. Stolen är ju möjlig att höja och jag får avlastning även när jag "står". När jag provade stolen hon hade med sig kände jag att det var väldigt länge sen jag gjorde något i köket. Oftast får dom andra "serva" mig med grönsaker och andra tillbehör vid köksbordet och jag sitter där och gör en sallad eller vad det nu är som ska lagas till. (Länk till tidigare inlägg om min arbetsstol här.)

Tid till magnetröntgen har jag också fått!!! Kors i taket men det blir redan nästa vecka!!! Hoppas nu bara att det kan ge svar på smärtan/värken/trycket/spänningen bakom svanskotan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå !

Skönt när allt kan klaffa så där bra... först enstol som kommer hjälpa dig framöver (visserligen med några mindre justeringar)... och sedan en oväntat snabb tid för röntgenundersökning... frågan är om du inte ska köpa dig en Triss-lott också nu ;-)

Sköt om dig och ha en jätteskön kväll !

Varma hälsningar, Tierra

Anonym sa...

Så bra, det går framåt!!!! märker jag...

Hoppas att dagen idag blir en riktigt bra dag oxå!

Förstår att sonen blev lite skakis efter en sån bjässe...

Kram!

K sa...

tierra:
Kanske dags för en trisslott! Köper inte ens en lott om året så det kanske är storvinsten som är på gång nu, vore väldigt välkommen i så fall :-)
maria:
Två steg fram ett bak o.s.v. (=livet)

 
- -