lördag, juli 21, 2007

Ny dag

En lördag då alla i familjen har olika aktiviteter.

I går hämtade jag dottern efter jobbet och vi åkte och tittade på rummet hon ska hyra. Det såg inte riktigt ut som vi kom ihåg. Köksbordet var litet och fyrkantigt, inte runt som jag trodde. Väggarna är pistage-mint-tandkräms-grön eller liknande. Vi mätte väggar och fönster för att kunna planera vad som får plats. Tänk så kul att börja på något nytt, planera, kolla gardiner, köksgrejor, tvättkorg och allt annat.

Gick även till en hälsokostbutik som hade massor av MAT! Butiken i stan har mest piller nu för tiden, men den vi var in i igår hade mycket mat att välja på. Köpte mjölksyrade morötter, lokalt och ekologiskt producerade. Jag älskar dessa morötter, men det gjorde jag inte från början. Kan tänka mig att det är som surströmming, något man lär sig äta. Får skicka dottern till affären då och då för att handla lite annat framöver.

På vägen hem fick jag sätta mig i passagerarsätet och dottern tog över ratten. Vi åkte på mindre vägar ända hem. Det gick väldigt bra tycker jag. Båda två höll vi oss lugna och sansade! Det tog nästan dubbelt så lång tid som om vi hade åkt längs stora vägen. Jag tyckte att det var skönast att undvika all turisttrafik och eftermiddagstrafiken när alla slutar jobbet. En "Övningskör"-skylt brukar ju ofta leda till vansinnesomkörningar bara för att...

Tonåringarna åker på semester några dagar i morgon bitti och mannen får semester om en vecka. Jag, jag gör som jag vill!

Trevlig lördag på er alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att göra som man vill. Ha en bra dag!

K sa...

nina:
Till viss del kan det vara härligt att göra som man vill, men inte alltid.
Önskar dig detsamma!

 
- -