fredag, juli 06, 2007

Grannkatten (del 2)

Okänd katt 1
Okänd katt 2
Okänd katt 3
Jag fick besök i köket idag igen av den okända katten från igår. Är inte så säker på om det är en grannkatt längre. Sonen hade hört att det är en vildkatt i området, och den här ser lite ovårdad ut. Hungrig verkar den vara också. När den kom in i köket pratade den väldigt högljutt, men stack ut så fort jag rörde mig. Lyckades ta några kort medan han fortsatte prata.

Avvaktar några dagar till. Kommer den att finnas kvar runt huset får vi väl lämna den till Djurens Vänner i stan.

Han har nog räknat ut att det finns mat hos oss eftersom han ser våra katter. (Underskatta aldrig djuren!) Tror inte att det är vanligt att en främmande katt vågar sig in 4-5 meter i köket för att äta mat om den inte är väldigt hungrig. Någon risk att den svälter ihjäl tror jag inte finns. Vatten hittar den ju lätt ute och en och annan mus eller fågel finns det också.

Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars liten!!!

Jesper vår svarta katt hade någon dumpat i en sopcantainer på återbruket när han var fem till sex veckor, jag fick skedmata honom...

Anonym sa...

Jättesynd om katten, hoppas det går bra för katten. Berätta gärna sen vad som hänt.

K sa...

maria:
Jag har inte sett till honom idag (lördag). Hoppas han hittat hem. Vilken lycka för er Jesper att det var just ni som hittade honom :-)

aanne-maj:
Fortsättning följer om han dyker upp igen...

 
- -