måndag, maj 14, 2007

Identitetsstöld

Någon har utnyttjat mitt
namn och min bloggadress
för att skriva en kommentar!

Det känns fruktansvärt obehagligt. Det var inget som var otrevligt skrivet, men det var inte mina ord och min stil. En sida jag inte hade varit in på tidigare.

Anledningen till att jag upptäckte det hela var min nyfikenhet. Via statistiken klickade jag på en länk. Det var då jag upptäckte att "jag" hade skrivit en kommentar till det inlägget. Blogginnehavaren eller någon annan hade sedan klickat där och hamnat på min sida, och jag i min tur kom tillbaka via statistiklänken.

Jag ber verkligen att den som håller på så SLUTAR! Kan man inte stå för det man skriver, så ska man inte skriva överhuvudtaget! Är det någon som tror sig ha fått en kommentar från "mig" utan att det är jag som skrivit den, hör av dig så får jag kolla. (magensnabelateliapunktcom)

Uppdaterat senare på kvällen:
Den som använt mig som avsändare visade sig vara dottern. Eftersom jag har kommenterat hos andra på blogg.se finns mina uppgifter kvar, och hon trodde i hastigheten att det var min sida och bild. Ber om ursäkt till blogginnehavaren! Jag har haft en diskussion med henne om hur man uppför sig och att hon skriver med sitt eget namn i fortsättningen.

Andra bloggar om: , , , , , ,

~ * ~

5 kommentarer:

Madde (maddepladder) sa...

Va?! Men va konstigt, vag i hela fridens namn har man för anledning att göra så?!!!

Så konstigt!

Sjuka lekar folk har för sig... Eller vad det nu är.

K sa...

madde:
Det fick sin förklaring, se uppdateringen!

Madde (maddepladder) sa...

Jaha! Det va ju skönt att det va så det låg till iaf, kändes obehagligt om det va någon som gjort så med FLIT!

Elisabet. sa...

Ja, du .. mycket kan hända. När jag kollade vilka som skuttade omkring inne hos mig, upptäckte jag en i Strand, Dalarna, som inte gjorde annat än härjade på min sida.
Man började ju fundera om den människan var riktigt klok?

Sen såg jag ju .., det var ju jag själv!

Pinsamt.

K sa...

madde & elisabet:
Otrevligt och lite pinsamt kändes det, men det var skönt att det ordnade upp sig. Tänk om det hade varit någon helt utomstående!

 
- -