måndag, april 09, 2007

Dottern på moped

Dotterns knä med rejält blåmärke.Dottern är på väg hem, ringde för en liten stund sen och talade om att "-Nu åker vi".

Hon med kompis C bakpå vurpade för ett par nätter sen när dom också då var på väg hem. Det var grus på vägen och när hon svängde med för hög hastighet gick det inte bra, men bra ändå. Dotterns vänsterknä skrubbades och det blödde lite. C klarade sig bättre och moppen blev repig. Det kunde med andra ord ha gått mycket värre.

Igår kväll var tiden satt till elva. När hon inte hade hörts av efter en halvtimme-trekvart ringde jag till C´s mobil. Inget svar... Dottern hade inte hittat sin mobil innan dom åkte hemifrån, men vi kunde ringa på C´s mobil sa hon. När ingen dykt upp vid halv ett åker pappa i huset för att kolla var dom kan vara. Han hittar dom hemma hos kompisens pappa för att hämta saker som hon behöver för att sova över hos oss. Mobilen hade även C glömt hemma. Om man inte har någon möjlighet att kontaktas eller ringa själv är det bara att se till att vara hemma den tid som är bestämd! Punkt slut!

Innan jag hann skriva klart hör jag att hon kommit hem. Idag är det rejält blåslaget och ömmande knä! Det gäller att passa tiderna ordentligt i fortsättningen annars kan det bli så att man inte kommer någonstans alls.

Andra bloggar om: , , ,


~ * ~

Inga kommentarer:

 
- -